Indyk Faszerowany Jabłkiem

Indyk Faszerowany Jabłkiem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 Hor d ' oeuvre? Indyk nadziewany jabłkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 394 kalorie, 47g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, indyka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Spróbuj Indyk Faszerowany Jabłkowo-Migdałowy, Indyk faszerowany brązowym ryżem i jabłkiem, oraz Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jeśli to konieczne, rozwiąż nogi indyka. Spłucz i osusz indyka papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Włożyć indyka do patelni z pokrywką i natrzeć olejem po całym indyku, wewnątrz i na zewnątrz. Ćwiartkami jabłek nakarmić ciało i szyję indyka; na patelni ułożyć całe jabłka wokół indyka. Wszelkie dodatkowe ćwiartki jabłka rozsypać na patelni. Przykryj patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż skóra będzie rumiana i mięso zacznie oddzielić się od nóg, 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Zdjąć pokrywkę w ciągu ostatnich 20 minut pieczenia w razie potrzeby do brązowej skóry. W razie potrzeby użyj patelni do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Magazyn