Indyk chilli & rice tacos

Turkey chilli & rice tacos to amerykański przepis, który służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka śmietany pot soured, fasola w wodzie, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Sałatka z makaronem ryżowym i indykiem z sosem limonkowo-chilli, Tacos Z Limonką I Chilli, oraz Indyk Chilli kurtka ziemniaki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pastę rozgrzać na patelni z pokrywką. Gdy gorące, dodać mielone i gotować, aż rumiane, rozbijając go dobrze widelcem. Wmieszać ryż i fasolę, dobrze wymieszać, następnie dodać wywar.
Przykryć i dusić przez 20-25 minut, aż ryż będzie miękki, następnie wymieszać kukurydzę cukrową i rozsypać na kolendrze.
Podgrzać muszle taco zgodnie z instrukcjami opakowania, następnie podawać z mieszanką mieloną, sałatą i śmietaną.
Niech każdy zbuduje własny obiad, dodając starty ser i guacamole.