Indyjskie Faszerowane Ziemniaki
Przepis Indian faszerowane ziemniaki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 165 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Serrano chile, kokos, laska cynamonu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indyjskie Przyprawione Ziemniaki, Pikantne Indyjskie Ziemniaki, oraz Bakłażan Faszerowany Z Przyprawami Indyjskimi.
Instrukcje
Połącz kokos i sodę oczyszczoną w misce i dobrze Wrzuć.
Dodać 2 szklanki kolendry i następne 4 składniki; dobrze wymieszać i odstawić.
Za pomocą melona baller, miarka otwór na środku każdego ziemniaka. Wypchaj środek każdego ziemniaka mieszanką kokosową, zachowując pozostałą mieszankę kokosową.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj goździki i laskę cynamonu; smażyć 1 minutę.
Usuń przyprawy z oleju za pomocą łyżki szczelinowej i wyrzuć.
Dodaj cebulę na patelni; smażyć 3 protokół lub do przetargu. Wymieszać kardamon i kolejne 2 składniki.
Dodaj ziemniaki na patelni, nadziewane boki do góry; posypać pozostałą mieszaniną kokosową.
Połączyć wodę i jogurt; dobrze wymieszać.
Zalać ziemniakami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub do miękkości; usunąć z ognia.
Ziemniaki pokroić poziomo na pół i podawać z sosem.