Przepis Indyjski kurczak nerkowca mogą być wykonane w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 346 kalorii, 38g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jogurt, węgierską paprykę, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kurczak Indyjski z ryżem nerkowca, Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, oraz Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 9 składników w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połączyć mieszaninę orzechów i kurczaka w dużej misce; przykryć i przechowywać w lodówce 3 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim i małym ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
4
Dodaj cebulę, kardamon, i cynamon trzymać na patelni; przykryć i gotować 10 minut lub aż cebula jest złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Kardamon
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać mieszaninę kurczaka na patelnię; gotować 10 minut, często mieszając. Wymieszać w bulionie, przecier pomidorowy, papryka, i sól, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 1 godzinę lub do zgęstnienia. Wymieszać na pół i pół; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.