Indian Baked Corn

Indian Baked Corn
Indyjska zapiekana kukurydza może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 21g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz jalapeno, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Luby ' s Spanish Indian Baked Corn, Indyjska Sałatka Kukurydziana, oraz Indyjskie Ciasta Kukurydziane podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Schłodzić i pokruszyć na tyle, aby odmierzyć 2 szklanki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć do ręczników papierowych; osuszyć, zastrzegając 1 łyżkę kapiących. Pokruszyć boczek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Do ociekania dodać seler, zieloną paprykę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Smażyć przez 2-3 minuty lub do miękkości.
6
Zdjąć z ognia; odstawić na bok.
7
W rondlu rozpuścić 1/2 szklanki masła. Wymieszać z mlekiem, kukurydzą, jalapeno, pimientos, cukrem, solą, mieszanką warzywną i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodaj 1 szklankę bułki kukurydzianej. Gotować przez 8-10 minut lub do rozgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
9
Przenieś do nasmarowanego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia. Roztopić pozostałe masło; wrzucić z pozostałymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Posypać na wierzchu ciasta.
11
Piec w 350° przez 18-20 minut lub aż bąbelki wokół krawędzi i jest złoty brąz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian działa naprawdę dobrze z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z nich jest L ' Ecole 41 Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Ten świeży i żywy Chenin Blanc pokazuje obfite wyraziste aromaty jaśminu, marakui i kwiatu pomarańczy ze smakami Gwiezdnych owoców i jabłek na zrównoważonym, wyrazistym mineralnym wykończeniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn