Imbirowy okoń morski nad więdnącą zielenią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj imbirowego okonia morskiego nad zwiędłymi zieleniami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, wino z Marsali, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Imbirowy okoń morski nad więdnącą zielenią, Wilted Greens, oraz Wilted Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 4 (12-calowe kwadratowe kawałki) z folii aluminiowej. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pracując z 1 arkuszem folii na raz, umieść arkusze folii na powierzchni roboczej.
Umieść 1 1/2 szklanki szpinaku na środku każdego arkusza folii. Top z filetem z okonia morskiego.
Posypać 1 łyżeczką imbiru i 1/2 łyżeczki czosnku, następnie skropić 2 łyżki Marsali, 2 łyżeczki sosu sojowego i 1/2 łyżeczki oleju sezamowego na rybę i szpinak. Zbierz arkusze folii nad rybą. Złożyć w krawędziach folii i ścisnąć szczelnie do uszczelnienia.
Umieścić opakowania foliowe na ciężkiej dużej blasze do pieczenia.
Piec, aż szpinak zwiędnie i ryby jest po prostu gotowane przez, o 10 protokół.
Przenieść pakiety do szerokich płytkich misek. Fajne 5 minut. Otwórz opakowanie i złóż, aby odsłonić ryby, uważając na gorącą parę. Wyciśnij sok z limonki na rybę.
Posypać bazylią i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.