Imbir Pełnoziarnisty
Whole Wheat Ginger Snaps to Wegetariańskie deser. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 87 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 450 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz proszek do pieczenia, melasę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ginger snaps, Ginger Snaps, oraz Ginger Snaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietana razem masło i 1 1/2 szklanki cukru, aż będzie gładka.
Wymieszać jajka, a następnie melasę.
Połączyć mąkę pszenną, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, imbir, gałka muszkatołowa, cynamon, goździki i ziele angielskie, heaping środków, jeśli chcesz dużo przypraw. Wymieszaj suche składniki z mieszaniną melasy, aż do wymieszania.
Rozwałkuj ciasto na małe kulki, a wierzch każdej kulki zanurz w pozostałym białym cukrze.
Umieść ciastka w odległości około 2 cali od siebie na arkuszach ciastek.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż blaty zostaną popękane.
Piec dłużej na chrupiące ciasteczka, mniej czasu na ciasteczka do żucia. Fajne na stelażach z drutu.