Imbir I Kolendra Pieczone Tilapia Przepisy Z Kuchni
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Imbir i kolendra pieczone przepisy Tilapia z kuchni może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz olej sezamowy, koszerną sól i pieprz, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 377 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczona Tilapia z imbirem i kolendrą, Kolacja: imbir i kolendra pieczone Tilapia, oraz Master Cleanse Chicken Recipes From The Kitchn.
Instrukcje
1
Polać rybę sosem, pocierając go trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Piec przez 8 do 10 minut, lub aż ryby płatki łatwo i jest gotowane przez. Będzie bardzo wilgotny i nawet trochę galaretowaty, nadal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podawać natychmiast na brązowym ryżu lub orzo, przyozdobione dodatkowymi szalotki i kolendry.Ten przepis został pierwotnie opublikowany 14 czerwca 2007.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania