Imbir Glazurowany Mahi
Ginger Glazed Mahi jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 6,64 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, sos sojowy, piernik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Imbir-glazura Mahi Mahi z Pico de Gallo, Imbir-Glazurowany Mahi Mahi, oraz Imbir Szkliwiony Mahi Mahi dla podobnych receptur.