Need a dairy free main course? Imbir czosnek wieprzowina z Sizzling ryżu może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 779 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wieprzowina czosnkowa z groszkiem cukrowym na jarmużu ryż imbirowy, Skwierczące Krewetki Czosnkowe Z Sherry, oraz Skwierczące krewetki z czosnkiem (gambas Al Pil Pil).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Dodać ryż i wodę do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
3
Przełożyć ryż na blachę do pieczenia i ostudzić do temperatury pokojowej. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść ryż w piekarniku i pozostaw do wyschnięcia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Podgrzać 2 szklanki oleju do 350 stopni F. w patelni o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Pokroić ryż w 3-calowe rundy i smażyć na oleju, aż chrupiące i jasnobrązowe, o 2 protokół. Odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
Cienki-
1
Pokroić wieprzowinę w 3/4-calowe rundy. Wymieszać sos sojowy, musztarda, i ocet winny ryżowy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj wieprzowinę i marynuj15 minut. W płytkiej misce wymieszaj mąkę, skrobię kukurydzianą, czosnek, cebulę, sól i pieprz. Lekko nacisnąć na wieprzowinę do spłaszczenia i pogłębiania w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej w średnim saute patelni, dodać wieprzowinę i gotować, aż lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Aby da sos: w średnim garnku sosu, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, imbir, czosnek, i pieprz, i saute, aż cebula są przezroczyste. Rozpuścić patelnię z winem, a następnie dodać 2 szklanki wody, wywaru, sosu sojowego i miodu. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do zmniejszenia o połowę. Odcedzić sos i zwrócić go do garnka na małym ogniu.