Idealny Ryż Sushi
Przepis idealny ryż Sushi jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ta przystawka ma 341 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kleistego ryżu, woda, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Idealny Ryż Sushi, Idealny ryż do Sushi Minado, oraz Ryż Sushi.
Instrukcje
Opłucz ryż w sitku lub durszlaku, aż woda będzie czysta.
Połączyć z wodą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 20 minut. Ryż powinien być miękki, a woda powinna być wchłaniana. Ostudzić, aż będzie wystarczająco ostudzić.
W małym rondlu połącz ocet ryżowy, olej, cukier i sól. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Ostudzić, a następnie wymieszać z ugotowanym ryżem. Kiedy wlać to do ryżu będzie wydawać się bardzo mokry. Mieszaj, a ryż wyschnie, gdy ostygnie.