Idealne Ciasteczka Piernikowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj doskonałych piernikowych ciasteczek. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 34 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, płynny substytut jajka, zmielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Babeczki piernikowe: czy mogą być idealne, Doskonały Piernik z Królewskim lukrem, oraz Ciasteczka cukrowe – te wspaniałe ciasteczka są idealne do dekoracji.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować kilka blach do pieczenia.
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, 2 łyżeczki cynamonu, ziele angielskie, goździki, gałkę muszkatołową i imbir ubić w misce; odstawić.
Beat razem 1 szklanka białego cukru, brązowy cukier, melasa, masło, olej rzepakowy, mus jabłkowy, woda, substytut jajka, i ekstrakt wanilii w dużej misce, aż równomiernie połączone. Wymieszaj mieszankę mąki, aby uzyskać miękkie, gęste, niezbyt lepkie ciasto. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki cynamonu wraz z 1 1/2 łyżeczki białego cukru w małej misce; odstawić.
Ciasto rozwałkować na mocno posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala.
Pociąć na kształty za pomocą foremki do ciastek.
Ciasteczka układamy na przygotowanych blachach i posypujemy mieszaniną cukru cynamonowego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą złote, a spody nieco ciemniejsze niż wierzchołki, 9 do 11 minut.
Natychmiast usuń ciasteczka z blach do pieczenia i umieść na stojaku z drutu w celu ostygnięcia. Po 10 minutach schładzania powinny być twarde, jak typowe pierniczki, ale wciąż lekko giętkie, a wewnątrz miękkie.