Hummus w pośpiechu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ciecierzycę, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hummus w pośpiechu, Kurczak w pośpiechu, oraz Makaron Hurry-Up Ham N dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce robota kuchennego umieść odsączoną ciecierzycę, czosnek i sól koszerną. Proces przez 20 do 30 sekund. Zatrzymać, zeskrobać boki miski, dodać tahini i przetwarzać przez kolejne 15 sekund.
Dodaj sok z cytryny i 1/4 szklanki wody i proces przez 20 sekund, a następnie zeskrobać po bokach miski. Po uruchomieniu procesora skropić oliwę z oliwek i przetworzyć przez kolejne 20 sekund lub do uzyskania gładkości.