Huevos Rancheros Z Sosem Z Czarnej Fasoli Chipotle I Salsą Z Awokado
Przepis Huevos Rancheros z sosem z Czarnej Fasoli Chipotle i Salsan z awokado jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidory w puszkach, fasolę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Huevos Rancheros z pieczoną salsą z cukinii, Pojedyncze Huevos Rancheros Z Chipotle Czarnej Fasoli I Śmietany, oraz Huevos Rancheros z awokado Salsa Verde.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.