Hot Pizza Dip
Gorąca pizza Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 117 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, kiełbasa pepperoni, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Do Pizzy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać serek, oregano, pietruszka, i bazylia.
Rozprowadź mieszaninę na dnie 9-calowego talerza ciasta lub płytkiego naczynia bezpiecznego dla mikrofalówki.
Posypać 1/2 szklanki sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu na wierzchu mieszaniny ser śmietankowy.
Rozłóż sos do pizzy na wszystko.
Posypać pozostałym serem, a następnie polać zielonym pieprzem, plastrami pepperoni i oliwkami. Przykryć i mikrofalować przez 5 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto