Hot Pink Punch
Hot Pink Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 154 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, gorące cukierki, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hot Pink Coconut Slaw, Pink Party Punch, oraz Różowa Wstążka Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz żurawinę i 4 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu, aż jagody pop, o 15 protokół. Lekko schłodzić. Naciśnij przez sitko; Odrzuć Skórki. Odstawić mieszankę żurawinową na bok.
W dużym rondlu, połączyć cukier, czerwone hots, goździki, sok pomarańczowy, sok z cytryny i 4 szklanki wody. Gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści i roztopią się czerwone hots. Wymieszać z mieszanką żurawinową.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby osiągnąć pożądane stężenie; podgrzać. Goździki należy wyrzucić przed podaniem.