Hot Muffuletta
Gorąca Muffuletta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 887 kalorii, 44g białka, oraz 67 g tłuszczu. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka provolone, szynka, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Muffuletta, Dip Muffuletta, oraz Dip Muffuletta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć posiekane oliwki z oregano, czosnek, olej, i pietruszka.
Rozłóż część mieszanki oliwek na dolnej połowie każdej rolki.
Dodać sałatkę z oliwek z salami, szynka, i provolone. Przykryć wierzchołkami rolek, a następnie owinąć każdą kanapkę w folię aluminiową.
Piec, aż ser się rozpuści, około 15 minut.
Wariacje: * zamiast podgrzewać kanapki, podawać je w bardziej tradycyjny sposób - w temperaturze pokojowej. : * Użyj kombinacji posiekanych, pestek czarnych oliwek, takich jak Kalamata i zielonych oliwek z pimientos w sałatce zarówno dla koloru, jak i smaku.
Rekomendacja win: Beaujolais zostało nazwane idealnym winem piknikowym. Niezwykle owocowa butelka idealnie pasuje do tej ożywionej kanapki z szynką i serem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować, to mieszanka Santiago Ruiz Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Santiago Ruiz Albarino Blend]()
Santiago Ruiz Albarino Blend
Jasne i jasnożółte. Intensywny i złożony aromat owoców (jabłko, gruszka, morela), ziół (werbena cytrynowa, anyż) i nut mineralnych. Pełna, owocowa złożoność powraca w połączeniu z mineralnością mokrego kamienia na podniebieniu przed długim i ostrym wykończeniem. Połączenie pięciu rodzimych odmian winorośli z Rias Baixas sprawia, że jest to wino o wyjątkowym charakterze.