Hot Green Chile Corn Dip wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, majonez, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Kukurydza i zielony ryż Chile, oraz Grillowana kukurydza i zielony Dip Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj kukurydzę, zielone chili, ser Monterey Jack, majonez i parmezan w naczyniu do pieczenia 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i dip jest gorący w środku, około 30 minut. Top z oliwkami do serwowania.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.