Hot Fudge Pudding Cake
Hot Fudge Pudding Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w średniej misce wymieszaj mąkę, 3/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki kakao, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać z mlekiem, masłem i wanilią, aż do dobrze wymieszanego.
Rozłóż ciasto w 8-calowym kwadratowym lub 9-calowym okrągłym patelni do ciasta.
W małej misce wymieszaj 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki kakao i sól.
Posypać równomiernie ciasto.
Wlać wrzącą wodę na mieszaninę cukru.
Piec 40 do 50 minut lub do środka jest ustawiony i firma w dotyku.
Podawać na ciepło. W razie potrzeby podawać z lodami. Przechowywać w lodówce.