Hot Fudge Pudding Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w średniej misce wymieszaj mąkę, 3/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki kakao, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać z mlekiem, masłem i wanilią, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Wanilia
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Piekarnik
2
Rozłóż ciasto w 8-calowym kwadratowym lub 9-calowym okrągłym patelni do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
3
W małej misce wymieszaj 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki kakao i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać równomiernie ciasto.
5
Wlać wrzącą wodę na mieszaninę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
6
Piec 40 do 50 minut lub do środka jest ustawiony i firma w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Podawać na ciepło. W razie potrzeby podawać z lodami. Przechowywać w lodówce.