Hot Flank stek Sałatka z Chinese Black Bean Dressing
Hot Flank stek Sałatka z Chinese Black Bean Dressing jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 325 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do valentin day. Mieszanka oleju roślinnego, zielonej cebuli, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanej kukurydzy i Czarnej Fasoli Z Mesquite Flank Steak, Stek Flank z salsą z Czarnej Fasoli, oraz Makaron ze stekiem Flank, Bok Choy i sosem z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
Trim fat from steak. Mięso opłukać, osuszyć i natrzeć 1 łyżką. sos sojowy i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Stek
Mięso
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
2
Połóż stek na naoliwionym ruszcie do gotowania na solidnym łóżku z bardzo gorących węgli lub najwyższego ciepła gazowego (możesz trzymać rękę od 1 do 2 w. powyżej rusztu tylko 1 do 2 sekund); przykryć grill gazowy. Gotować, aż będzie jędrny po naciśnięciu na cienkim końcu, ale nadal dość różowy wewnątrz (pokroić, aby sprawdzić), 8 do 10 minut; odwrócić w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Przełożyć stek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
4
Ostudzić co najmniej 30 minut.
5
Na desce ostrym nożem pokroić stek w poprzek ziarna, prosto w górę iw dół, na bardzo cienkie plasterki, utrzymując plasterki na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
6
Pokrój stek wzdłuż, aby podzielić plastry na połówki lub ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
7
Połącz 4 łyżki. sos sojowy, bulion, czarna fasola, sherry, imbir, ocet, mieszanka skrobi kukurydzianej i brązowy cukier. Na dużej patelni wymieszać sos na dużym ogniu do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
Brązowy Cukier
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy
Ocet
Imbir
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj stek i soki; mieszać do gorąca, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
9
Zdjąć z ognia.
10
Umieść orzeszki ziemne w zamykanej plastikowej torbie i grubo zmiażdżyć młotkiem do mięsa lub dnem małej, ciężkiej patelni. Liście sałaty układamy i kroimy cienko na szerokość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
Orzeszki Ziemne
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat Tenderizer
Torby Ziploc
Patelnia
11
Sałata kopiec równo na 6 szerokich salaterek lub zupy miski. Łyżka gorący stek i dressing na zieleni; posypać papryką, zieloną cebulą i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Papryka
Sałata
Orzeszki Ziemne
Zieloni
Stek
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.