Hot Chorizo Cream Cheese Dip-a inspired by my little brother

Hot Chorizo Cream Cheese Dip-a inspired by my little brother
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Hot Chorizo Cream Cheese Dip-zainspirowany przez mojego młodszego brata może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka chorizo wieprzowego, olej roślinny, Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona przyniesiona przez Białą parę ryżową. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Spróbuj Hot Chorizo Cream Cheese Dip-dedykowany mojemu młodszemu bratu, Gorący Dip chorizo i ser, oraz Gorący Dip Krabowo-serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć chorizo z obudowy i rozbić na patelni. Gotować przez około 1 minutę, aż do uwolnienia tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj mieloną cebulę i paprykę chili. Delikatnie wymieszać i gotować przez około 5 minut lub aż chorizo i cebula są gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać majonez, serek śmietankowy i świeżo starty parmezan. Kontynuuj gotowanie, aż cały ser topi się i dobrze wymieszać z chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
5
Jeśli jest nadmiar tłuszczu, nasiąknij papierowymi ręcznikami (ale możesz zostawić nadmiar tłuszczu w razie potrzeby, ponieważ tłuszcz jest tym, co czyni go dobrym!). Top ze świeżą posiekaną kolendrą lub gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podawać z chrupiącymi chipsami tortilla. I dodaj zimne piwo, aby zakończyć posiłek!
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Dip serowy świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Bellissima musujące różowe z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Bellissima Sparkling Rose
Bellissima Sparkling Rose
Jest to eleganckie, jasne różowe, z nutami truskawek i grejpfrutów oraz miękką, trwałą pianką. Niepakowane w ostatniej chwili musujące różowe wino bellissima idealnie komponuje się z wędzonym łososiem, skorupiakami i przystawkami z owoców morza, takimi jak tatar z tuńczyka, sushi i sashimi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn