Hot Buttered Rum Mix

Hot Buttered Rum Mix
Gorąca mieszanka rumu z masłem może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 220 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 30 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, wodę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Domowa Mieszanka Przypraw Sazon, oraz Domowe Ranczo Dressing Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukry do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać lody, cynamon, gałkę muszkatołową i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
CynamonCynamon
EkstraktEkstrakt
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
3
Przenieść do pojemnika z zamrażalnikiem; zamrozić na noc. Sprawia, że 3-1 / 2 szklanki wymieszać.
4
Przygotowanie gorącego napoju: rozpuścić 3-4 łyżki mieszanki we wrzącej wodzie; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący NapójGorący Napój
WodaWoda
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn