Hot Buffalo Chicken, Bacon, and Cheese Sandwich
Gorący kurczak Buffalo, bekon i kanapka z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 769 kalorii, 23G białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 117 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, ser pepperjack, mięso z kurczaka z rożna i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem, Kanapka z kurczakiem Buffalo i grillowanym serem, oraz Buffalo Chicken Grillowana Kanapka Z Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Połączyć majonez, śmietanę i ostry sos w małej misce.
Obie połówki chleba rozprowadzić mieszanką majonezu.
Na dolną połowę chleba ułożyć kurczaka; na wierzchu kurczaka położyć boczek i ser. Złóż górną połowę chleba na dole i owinąć folią.
Piec przez 20 do 25 minut.
Dodać warstwę plastrów czerwonej papryki na wierzchu boczku i sera, w razie potrzeby.
Pokroić w plasterki i podawać.