Hong Kong Orzech Słodka Zupa

Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Słodka zupa z orzecha Hong Kongu może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, ryż, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć słodzone mleko skondensowane, można kontynuować to danie główne z Meksykański koktajl owocowy ze słodkim jogurtem limonkowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Wieprzowina słodko-kwaśna z Hongkongu, Barszcz Zupa Hong Kong Style, oraz Gofry Jajeczne Z Hongkongu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż moczyć w wodzie przez godzinę, a następnie odcedzić.
Umieść ryż i orzechy włoskie w blenderze z 1 1/4 szklanki mleka i zmiksuj na gładką masę.
Wlać mieszaninę orzecha włoskiego do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Powoli mieszaj pozostałe 3 szklanki mleka, dodając więcej mleka, jeśli zupa stanie się zbyt gęsta. Wymieszać ze słodzonym mlekiem skondensowanym.