Homar z linki Napa kapusta okłady

Homar z linki Napa kapusta okłady
Homar z linków okłady z kapusty Napa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 601 kalorii, 19g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Mieszanka skrobi kukurydzianej, jumbo lump crabmeat, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 45% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Marynowana Kapusta Napa, Kapusta Napa Coleslaw, oraz Sałatka Z Kapusty Napa.

Instrukcje

1
Aby rozpocząć nadzienie homara: roztop masło na patelni saute, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić ogony homara. Masło powinno być bardzo gorące, ale nie skwierczące (między 165 a 180 stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj ogony do patelni, mięso od strony w dół-skorupę od strony w górę i kłuj, aż Homar będzie nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć na półmisek i ostudzić. (
4
Wlać roztopione masło do miski do wykorzystania w innych elementach w tym przepisie.) 2 łyżki roztopionego masła przełożyć na tę samą patelnię saute i saute szalotki i grzyby shiitake do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać mięso krabowe i szalotki i podgrzewać przez kilka minut, starając się uniknąć rozbijania grudek. Odłóż na bok. Wróć do ogonów homara, poluzuj je ze skorupy. Skorupki rezerwować do użycia w sosie. Mięso ogona pokroić wzdłuż środka i na 4 plasterki poprzecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
CrabmeatCrabmeat
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Do owijania: parować liście kapusty, aż będą miękkie, ale nie papkowate. Pamiętaj, że liście nadal będą musiały być wystarczająco mocne, aby wspierać nadzienie homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1
Połącz mleko, cebulę, liść laurowy, goździki, gałkę muszkatołową i skorupki homara w grubym, niekorozyjnym rondlu na średnim ogniu. Łyżkę 2 łyżek roztopionego masła (z kłusownictwa homara) do osobnej miski odpornej na ciepło i utworzyć zawiesinę ze skrobi kukurydzianej, a następnie ubić w 1/4 szklanki parmezanu. Gdy mleko jest dość gorące, wlej niewielką jego ilość do zawiesiny, mieszając, aż mleko zostanie dokładnie wymieszane. Odstawić do pozostałego mleka, dodać koniak i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
KoniakKoniak
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zdjąć rondel z ognia, doprawić sosem, do smaku, z białym pieprzem i solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy, goździki i skorupki homara. Natychmiast umieść arkusz plastikowej folii na wierzchu sosu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. delikatnie złóż homara i mięso krabowe razem z wystarczającą ilością sosu, aby go związać. (Resztę sosu zarezerwujcie na serwis.) Jeśli nadzienie wydaje się luźne, dodaj więcej parmezanu, aby go związać. (Nie chcesz, aby wypełnienie było zbyt cieknące.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ułóż liście kapusty i usuń sztywne żebra / kolce liści, upewniając się, że zostawisz wystarczającą ilość liści w kształcie, który można napełnić i zwijać. Do każdego liścia łyżka 3 lub 4 łyżki mieszanki homara/kraba, dodać kilka kawałków awokado, złożyć boki liścia i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieścić w naczyniu odpornym na Piecyk, ułożonym na spodzie z odrobiną sosu, posypać odrobiną parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec 10 minut, aby roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Dojrzewające Na Krzaku (około 2 Pomidorów)Pomidory Dojrzewające Na Krzaku (około 2 Pomidorów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać przyozdobione świeżym koperkiem i z pozostałym sosem z homara na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa naprawdę dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów jest również na miejscu. Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Eleganckie i zrównoważone wino, z nutami aromatów cytryny i akacji. Podniebienie jest świeże i apetyczne odsłaniające nutyanyż.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn