Homar z linki Napa kapusta okłady

Homar z linki Napa kapusta okłady
Homar z linków okłady z kapusty Napa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 601 kalorii, 19g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Mieszanka skrobi kukurydzianej, jumbo lump crabmeat, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 45% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Marynowana Kapusta Napa, Kapusta Napa Coleslaw, oraz Sałatka Z Kapusty Napa.

Instrukcje

1
Aby rozpocząć nadzienie homara: roztop masło na patelni saute, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić ogony homara. Masło powinno być bardzo gorące, ale nie skwierczące (między 165 a 180 stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj ogony do patelni, mięso od strony w dół-skorupę od strony w górę i kłuj, aż Homar będzie nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć na półmisek i ostudzić. (
4
Wlać roztopione masło do miski do wykorzystania w innych elementach w tym przepisie.) 2 łyżki roztopionego masła przełożyć na tę samą patelnię saute i saute szalotki i grzyby shiitake do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać mięso krabowe i szalotki i podgrzewać przez kilka minut, starając się uniknąć rozbijania grudek. Odłóż na bok. Wróć do ogonów homara, poluzuj je ze skorupy. Skorupki rezerwować do użycia w sosie. Mięso ogona pokroić wzdłuż środka i na 4 plasterki poprzecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
CrabmeatCrabmeat
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Do owijania: parować liście kapusty, aż będą miękkie, ale nie papkowate. Pamiętaj, że liście nadal będą musiały być wystarczająco mocne, aby wspierać nadzienie homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1
Połącz mleko, cebulę, liść laurowy, goździki, gałkę muszkatołową i skorupki homara w grubym, niekorozyjnym rondlu na średnim ogniu. Łyżkę 2 łyżek roztopionego masła (z kłusownictwa homara) do osobnej miski odpornej na ciepło i utworzyć zawiesinę ze skrobi kukurydzianej, a następnie ubić w 1/4 szklanki parmezanu. Gdy mleko jest dość gorące, wlej niewielką jego ilość do zawiesiny, mieszając, aż mleko zostanie dokładnie wymieszane. Odstawić do pozostałego mleka, dodać koniak i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
KoniakKoniak
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zdjąć rondel z ognia, doprawić sosem, do smaku, z białym pieprzem i solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy, goździki i skorupki homara. Natychmiast umieść arkusz plastikowej folii na wierzchu sosu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. delikatnie złóż homara i mięso krabowe razem z wystarczającą ilością sosu, aby go związać. (Resztę sosu zarezerwujcie na serwis.) Jeśli nadzienie wydaje się luźne, dodaj więcej parmezanu, aby go związać. (Nie chcesz, aby wypełnienie było zbyt cieknące.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Ułóż liście kapusty i usuń sztywne żebra / kolce liści, upewniając się, że zostawisz wystarczającą ilość liści w kształcie, który można napełnić i zwijać. Do każdego liścia łyżka 3 lub 4 łyżki mieszanki homara/kraba, dodać kilka kawałków awokado, złożyć boki liścia i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Umieścić w naczyniu odpornym na Piecyk, ułożonym na spodzie z odrobiną sosu, posypać odrobiną parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Piec 10 minut, aby roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Dojrzewające Na Krzaku (około 2 Pomidorów)Pomidory Dojrzewające Na Krzaku (około 2 Pomidorów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać przyozdobione świeżym koperkiem i z pozostałym sosem z homara na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa naprawdę dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów jest również na miejscu. Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Eleganckie i zrównoważone wino, z nutami aromatów cytryny i akacji. Podniebienie jest świeże i apetyczne odsłaniające nutyanyż.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn