Homar w sosie Puttanesca

Homar w sosie Puttanesca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 813 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,04 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżo pietruszki liści, rosół z kurczaka, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara, oraz SOS Puttanesca.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i doprawić wodą solą.
Ogony homara pokroić wzdłuż, usunąć mięso z muszli i posiekać na 1-calowe kawałki. Pit i posiekać oliwki kalamata i opłukać kapary. Odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i podgrzać.
Dodać szalotki i gotować do miękkości, o 3 do 4 protokół. Wymieszać w płatkach czosnku i czerwonej papryki i saute przez dodatkowe 30 sekund; nie brązowy czosnek.
Dodać pomidory, wino, wywar z kurczaka, bazylia i pietruszka. Dusić przez 15 do 20 minut.
Dodać capellini do wrzącej wody.
Wymieszać posiekane mięso homara, kapary, oliwki kalamata, masło, i pieprz, do smaku, do mieszaniny pomidorów. Przykryć patelnię i dusić sos, aż mięso homara jest gotowane, o 5 do 7 protokół. Gdy makaron jest ugotowany, odcedzić i dodać do miski.
Na makaron polać sosem i wymieszać.
Posypać tartym Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki i podawać.