Homar - tosty czosnkowe Quesadillas z serem Brie 2

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Homar-tosty czosnkowe Quesadillas z serem Brie 2 spróbować. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 48. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z homarem i serem (z czosnkiem i bułką tartą cytrynową), Smoky 3 serowe Fondue z Grzanymi czosnkowymi rogalikami maślanymi, oraz Dynia-Brie Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na dużym ogniu.
Podgrzać łyżkę oleju w małej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż lekko tosty.
Umieść 8 tortilli na powierzchni roboczej i podziel ser, homar i czosnek między tortille. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść pozostałe tortille na wierzchu nadzienia.
Posmaruj wierzchy tortilli olejem, a następnie umieść quesadillas na grillu, naoliwionym bokiem w dół. Grill na złoty kolor, 2 do 3 minut. Ostrożnie odwróć quesadillas i grilluj, aż ser się rozpuści, 2 do 3 minut dłużej.
Wyjąć z grilla i pokroić każdą quesadillę na szóstki. Na każdy klin nałożyć łyżkę żółtego smaczku pomidorowo-Estragonowego, kroplę Avocado Crema i podawać.
Połączyć pomidory, chile, cebula, olej, ocet i estragon w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Zmniejsz o połowę awokado. Miąższ wrzucić do miski robota kuchennego.
Dodać śmietanę i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.