Homar na parze z masłem Charmoula

Homar na parze z masłem Charmoula
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Homar na parze z masłem Charmoula może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 502 kalorie, 43g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Homar na parze z masłem, Małże i homary gotowane na parze z masłem Szalotkowym, kukurydzą, kiełbasą i ziemniakami, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wystarczającą ilość wody do bardzo dużego garnka, aby osiągnąć głębokość 2 cali. Przykryć; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj homary głowę pierwszy, przykryć, i pary, aż muszle są różowe i homary są gotowane przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3
Tymczasem, roztopić masło w małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać pozostałe składniki. Doprawić do smaku solą. Podzielić na 2 małe miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Homary podawać z masłem charmoula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Jedna porcja zawiera: 534,47 kalorii (kcal), 58,1% kalorii z tłuszczu, 34,51 (g)
7
Self

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Gilbert Picq Chablis z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
Zwykle pochodzi z 12 paczek i jest niezmiennie pełen flinty Seashell esencji, co czyni go kwintesencją Chablis.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn