Holiday Fruit Bars
Holiday Fruit Bars to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wyciąg z migdałów, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Świąteczne Krople Owoców, Wakacje owoce i orzechy Kora, oraz Wakacyjne Ciasto Owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
W dużej misce wymieszać składniki podstawowe, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Wciśnij połowę ciasta na dnie patelni.
Ciasto rozłożyć nadzieniem. Upuść pozostałe ciasto przez łyżeczki do herbaty nad nadzieniem.
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru. Fajne 10 minut.
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż będą gładkie. Jeśli to konieczne, dodaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Mżawka glazury na ciepłe bary. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.