Holenderskie Ciasto Jabłkowe
Need a deser wegetariański? Holenderski ciasto jabłkowe może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 218 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego cynamonu, ekstraktu waniliowego, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Holenderskie Ciasto Jabłkowe, Holenderskie Ciasto Jabłkowe, oraz Holenderski Jabłkowy Tort Przekąskowy.
Instrukcje
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i solą.
W dużej misce, krem skrócenie i 1 szklanka cukru do światła. Ubić w jajku i wanilii, aż puszyste.
Dodać przesiane składniki do śmietanki na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc na przesianych składnikach.
Rozprowadzić ciasto na smarowanej 7 x 11 cala patelni do pieczenia.
Ułóż kawałki jabłek w rzędach na cieście z lekko dociśniętymi ostrymi krawędziami.
Posypać 1/4 szklanki cukru i cynamonu na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 50 do 60 minut, lub aż jabłka będą miękkie i testy ciasto wykonane.