Przepis Holenderski szarlotka jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10. Ten deser ma 249 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz płatki owsiane, brązowy cukier, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy), oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
1
Mąkę, cukier i sól ubić w dużej misce. Wrzucić masło w mieszaninie mąki, aż dobrze pokryte. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój masło na suche składniki, aż zostanie zredukowane do kawałków wielkości grochu, około 3 do 4 minut.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić 4 łyżki lodowatej wody i wymieszać rękami, aż ciasto się połączy. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Mąkę, cukry, owies, cynamon, sól i gałkę muszkatołową ubić w średniej misce, aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak w dolnej trzeciej. Tymczasem linia obramowane blachy do pieczenia z folii aluminiowej i podkręcić krawędzie folii złapać soki jak piecze ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść przygotowaną blachę do pieczenia na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Umieść cukry, odmierzoną mąkę, cynamon, sól i gałkę muszkatołową w dużej misce i ubijaj do równomiernego połączenia; odstawić. Obrać, połówki, rdzeń, i pokroić jabłka o 1/8 do 1/4 cala grubości i umieścić w misce.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać rodzynki i ocet i wrzucić, aż jabłka są równomiernie pokryte; odstawić.Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj schłodzone ciasto do średnicy około 13 cali i grubości 1/4 cala. (Nie martw się, jeśli ciasto pęknie—po prostu naciśnij je ponownie.) Linia 9-1 / 2-calowy talerz deep-dish pie z ciasta i wykończenia równo z górną krawędzią płyty pie. Używając palców lub tylnej części widelca, zagniataj ciasto w dekoracyjny wzór.
Umieścić ciasto na gorącej blasze do pieczenia i piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i posypać równomiernie streusel na wierzchu ciasta. Ostrożnie poklep streusel na jabłka, aby się przylgnąć.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191° i przywróć ciasto do piekarnika.
Piec, aż skorupa jest złoty kolor i nadzienie jest grube i bulgotanie, o 40 do 50 minut więcej. (Sprawdź ciasto po 30 minutach: jeśli streusel zaczyna wyglądać na zbyt ciemny, luźno przykryj wierzch ciasta arkuszem folii aluminiowej.) Po zakończeniu ciasta wyjmij go z piekarnika, wyrzuć górną warstwę folii (jeśli używasz) i pozostaw ciasto na blasze do momentu, aż owoce przestaną bulgotać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć i pozostaw napełnianie przed krojeniem, co najmniej 3 godziny.