Hoisin wieprzowina z zieloną fasolką
Hoisin wieprzowina z fasolką szparagową może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, szalotki, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hoisin-duszona wieprzowina, pieczarki i fasolka szparagowa na makaronach, Hoisin-Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Zieloną Fasolką Syczuańską, oraz Makaron z indykiem, fasolką szparagową i hoisin.
Instrukcje
Fasolkę szparagową ugotować we wrzącej wodzie 5 minut i odcedzić. Mieszanka 1/4 szklanki wody, hoisin, skrobia kukurydziana, i pieprz cayenne.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 Puchar szalotki i imbir; smażyć 30 sekund. Brązowa wieprzowina.
Dodaj tofu, i smażyć 1 minutę.
Dodaj mieszankę hoisin i fasolę i gotuj przez 30 sekund. Wymieszać w 1/4 szklanki szalotki, olej sezamowy, i sól.