Hoisin wieprzowina z zieloną fasolką

Hoisin wieprzowina z zieloną fasolką
Hoisin wieprzowina z fasolką szparagową może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, szalotki, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hoisin-duszona wieprzowina, pieczarki i fasolka szparagowa na makaronach, Hoisin-Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Zieloną Fasolką Syczuańską, oraz Makaron z indykiem, fasolką szparagową i hoisin.

Instrukcje

1
Fasolkę szparagową ugotować we wrzącej wodzie 5 minut i odcedzić. Mieszanka 1/4 szklanki wody, hoisin, skrobia kukurydziana, i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj 1/2 Puchar szalotki i imbir; smażyć 30 sekund. Brązowa wieprzowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Dodaj tofu, i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Dodaj mieszankę hoisin i fasolę i gotuj przez 30 sekund. Wymieszać w 1/4 szklanki szalotki, olej sezamowy, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn