Hoisin-glazurowany Czarny dorsz z Bok Choy jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, łodygi selera, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hoisin-glazurowany Czarny dorsz z Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brojler ciepła ze stojakiem 4 cale od ciepła. W małej misce wymieszać razem hoisin, ketchup, musztarda, i 1/2 łyżeczki soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść rybę na patelni brojlerów lub brojlerów-dowód obręczy blachy do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Blaty szczotkowe z mieszaniną hoisin. Broil aż ryba jest szkliwione i nieprzezroczyste przez cały, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.