Hoagies wieprzowo-Coleslaw z grilla
Przepis Barbecue wieprzowo-Coleslaw Hoagies może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 433 kalorie, 30g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, śmietanę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z grilla wieprzowego z surówką, Burgery wieprzowe z grilla z surówką, oraz Włoskie Hoagies Wieprzowe.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z wieprzowiny; pokrój wieprzowinę na pół wzdłuż.
Schab posmarować 3 łyżkami sosu barbecue.
Umieść wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i piecz przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 155( lekko różowy); włącz wieprzowinę od czasu do czasu.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Podczas gotowania wieprzowiny, połączyć colesław i kolejne 4 składniki (colesław przez chrzan) w średniej misce; odstawić.
Połączyć wieprzowinę i 3 łyżki sosu barbecue.
Boki chleba pokroić pędzlem z 2 łyżkami sosu barbecue. Podzielić wieprzowinę równomiernie między dolne połówki bułek. 1/2 szklanki surówki i ogórków (w razie potrzeby); przykryć roladkami.
Uwaga: wieprzowinę można również grillować.
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 15 minut lub aż termometr zarejestruje 155' (lekko różowy). od czasu do czasu przerabiam wieprzowinę.