Hiszpański Piec Ryżowy
Need a danie główne bezglutenowe? Hiszpański ryż piec może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką cebulę, ryż, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hiszpański Piec Ryżowy, Hiszpański Piec Ryżowy, oraz Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Brąz mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść wołowinę do dużego garnka na średnim ogniu.. Wymieszać w cebuli, zielona papryka, pomidory, woda, ryż, sos chile, sól, brązowy cukier, kminek, sos Worcestershire i mielony czarny pieprz.
Niech to gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, a następnie przenieść to do naczynia żaroodpornego 2-quart. Mocno docisnąć i posypać rozdrobnionym serem Cheddar.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 do 15 minut, lub aż ser topi się i bąbelki.
Dekoruj posiekaną świeżą kolendrą.