Hiszpański kurczak, cytryna i ziemniaki

Przepis Hiszpański kurczak, cytryna i ziemniaki jest gotowy w około 33 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników europejskiej żywności. To danie główne ma 437 kalorii, 24g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z kurczaka, cytryna, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Jeden garnek Hiszpański kurczak i ziemniaki, Kurczak i chorizo Romesco z hiszpańskimi ziemniakami i kapustą, oraz Pieczony kurczak z hiszpańskim Paprikanem i ziemniakami prażonymi w ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Udka kurczaka posypać równomiernie solą i pieprzem; dodać do patelni. Gotować 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
W międzyczasie połączyć ziemniaki i kolejne 5 składników w dużej misce; wrzucić do herbu.
Dodaj mieszaninę ziemniaków z bulionem na patelnię; top z plasterkami cytryny. Przykryć i gotować 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.