Hiszpańska zupa czosnkowo-warzywna

Hiszpańska zupa czosnkowo-warzywna
Hiszpańska zupa czosnkowo-warzywna to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz sól i pieprz, kapustę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Czosnkowa Po Hiszpańsku, Zupa Z Makaronu Czosnkowego, oraz Zupa jarzynowa z sosem Bazyliowo-czosnkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać marchew, kapustę, kalafior i pory. Gotować, ciągle mieszając, przez kilka minut, aż kapusta zwiędnie. Wymieszaj pastę czosnkową i pomidorową i kontynuuj gotowanie przez kolejną minutę lub dwie, stale mieszając, aby zapobiec przypaleniu czosnku. Wymieszać 2 szklanki wody, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wlać pokrojone w kostkę pomidory i pozostałe 2 szklanki wody i powrócić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Rezerwa 2 szklanki płynu, a pozostałą zupę puree w blenderze lub robocie kuchennym. Ponownie wymieszaną mieszaninę przełożyć do zastrzeżonej cieczy i wymieszać z mlekiem i masłem. Wróć do wrzenia i gotuj przez 1 minutę. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn