Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem

Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem
Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jogurt, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można ją uznać za niedrogą, kosztującą około 1,76 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą, Sałatka z grillowanego kopru włoskiego z pomarańczami, oraz Sałatka z kopru włoskiego z krewnymi pomarańczami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cienko pokrojoną czerwoną cebulę w średniej misce; przykryj wodą z lodem i namocz 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze spuścić.
3
Ostrożnie usunąć skórkę i białą skórkę z pomarańczy; wyrzucić skórkę i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Każdą pomarańczę przeciąć pionowo na pół; usunąć białą rdzeń i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
5
Pomarańcze pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala, zachowując około 1/3 szklanki soku do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
6
W misce lub na półmisku warstwę czerwonej cebuli, cienko pokrojonego kopru włoskiego i pomarańczy równomiernie posypać świeżymi liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
W małej miseczce wymieszać sok, jogurt beztłuszczowy, koncentrat soku i pozostałe składniki. wymieszać trzepaczką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Bez TłuszczuJogurt Bez Tłuszczu
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Polać sałatkę równomiernie; podawać od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn