Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem
Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jogurt, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można ją uznać za niedrogą, kosztującą około 1,76 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą, Sałatka z grillowanego kopru włoskiego z pomarańczami, oraz Sałatka z kopru włoskiego z krewnymi pomarańczami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cienko pokrojoną czerwoną cebulę w średniej misce; przykryj wodą z lodem i namocz 15 minut.
Ostrożnie usunąć skórkę i białą skórkę z pomarańczy; wyrzucić skórkę i skórkę.
Każdą pomarańczę przeciąć pionowo na pół; usunąć białą rdzeń i wyrzucić.
Pomarańcze pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala, zachowując około 1/3 szklanki soku do dressingu.
W misce lub na półmisku warstwę czerwonej cebuli, cienko pokrojonego kopru włoskiego i pomarańczy równomiernie posypać świeżymi liśćmi mięty.
W małej miseczce wymieszać sok, jogurt beztłuszczowy, koncentrat soku i pozostałe składniki. wymieszać trzepaczką do połączenia.
Polać sałatkę równomiernie; podawać od razu.