Hiszpańska Jagnięcina i kuskus może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.7 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, oliwki, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hiszpańskie Szaszłyki Z Krewetkami I Chorizo Ze Specjalnym Kuskusem, Hiszpańskie Kotlety Jagnięce, oraz Hiszpańskie Jagnięce Golonki Jerez dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Ugotować jagnięcinę na patelni, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać paprykę, sos chili, pomidory, kminek, majeranek, czosnek w proszku i sól; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut lub aż jagnięcina będzie jasnoróżowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Flaco Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 8 dolarów za butelkę.