Hiszpańska Jagnięcina i kuskus

Hiszpańska Jagnięcina i kuskus
Hiszpańska Jagnięcina i kuskus może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.7 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, oliwki, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hiszpańskie Szaszłyki Z Krewetkami I Chorizo Ze Specjalnym Kuskusem, Hiszpańskie Kotlety Jagnięce, oraz Hiszpańskie Jagnięce Golonki Jerez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Ugotować jagnięcinę na patelni, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać paprykę, sos chili, pomidory, kminek, majeranek, czosnek w proszku i sól; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut lub aż jagnięcina będzie jasnoróżowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
MajeranekMajeranek
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Oliwki wymieszać, posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
4
Podawać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Flaco Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 8 dolarów za butelkę.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produkowany z ekologicznych, suchych winnic. Flaco pokazuje złożoność dwukrotnie wyższą cenę. Winorośle te są utrzymywane w zróżnicowanym mikroklimacie, co pozwala na większą konsystencję dojrzałości rok po roku. Świeży, czysty charakter tego wina sprawia, że jest to niezwykle wszechstronne wino do łączenia z jedzeniem. To wino dobrze pasuje do białych mięs, takich jak wieprzowina i kurczak oraz łuszczących się ryb, takich jak morszczuk, dorsz lub flądra. To ma owoce i kwasowość, aby dopasować się do czerwonych mięs, jak również.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn