Herbed twarożek z szalotki i tuńczyka

Herbed twarożek z szalotki i tuńczyka
Herbed twarożek z szalotki i tuńczyka może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 202 kalorie, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Jeśli masz bazylia, szalotki, tuńczyk albacore, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Herbed Dip jogurtowy z jajkami i szalotki, Tuńczyk żółtopłetwy z szalotkami i imbirem, oraz Steki z tuńczyka z grillowaną szalotką i pomidorami.

Instrukcje

1
Scallions proces, Skórka i bazylia w robocie do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać sok z cytryny i serek; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Przełożyć do małej miski. Wymieszać z tuńczykiem, doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn