Herbed Slow Cooker Pierś Z Indyka

Herbed Slow Cooker Pierś Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Herbed powolne Cooker pierś indyka spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 150 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, serek z bitą śmietaną, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wolnowar Herbed Pierś Z Indyka, Slow Cooker Herbed Pierś Z Indyka, oraz Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka.

Instrukcje

1
Włożyć pierś z indyka do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Połącz masło, bita śmietana ser spread, sos sojowy, pietruszka, bazylia, szałwia, tymianek, czarny pieprz, i czosnek w proszku w małej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyszczotkuj mieszankę ziół na piersi indyka. Przykryj powolną kuchenkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Gotować, aż indyk będzie miękki, 4 do 6 godzin na wysokim lub 8 do 10 godzin na niskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn