Herbed Ryby I Warzywa Grillowane Lub Pieczone W Piekarniku
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Herbed ryby i warzywa grillowane lub pieczone w piekarniku może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Na $7.5 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, zieloną cebulę, majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Herbed ryby i warzywa grillowane lub pieczone w piekarniku, Pieczone W Piecu Warzywa Herbed, oraz Polędwiczki Wieprzowe Pieczone W Piecu.
Instrukcje
Wytnij dwa arkusze wytrzymałego papieru foliowego 12" x 18".Rozgrzej piekarnik do 450 Stopni Fahrenheita lub rozgrzej Grill do średniej wysokości.Spryskaj każdy kawałek papieru foliowego sprayem zapobiegającym przywieraniu lub lekko olejem.Wyśrodkuj jeden filet rybny na każdym arkuszu papieru foliowego.Podziel zieloną cebulę i top każdy filet.Podziel mrożone warzywa lub wstępnie gotowane resztki warzyw i umieść wokół fileta.
Dodaj jedną kostkę lodu do każdego opakowania, jeśli używasz resztek gotowanych warzyw, aby zapobiec wysuszeniu.
Posypać oba opakowania filetów i warzyw z przyprawami do smaku.Do każdej paczki doprawić kawałkami masła.Podnieś boki papieru foliowego. Dwukrotnie złożyć górę i kończy się uszczelnić Pakiety, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 18-20 minut na blasze z ciastkami. Lub grillować 10 do 12 minut w zadaszonym grillu.
Skropić sokiem z cytryny lub podawać kliny cytryny na boku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.