Herbed Rib Roast

Herbed Rib Roast
Herbed Rib Roast może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 1211 kalorii, 55g białka, oraz 108 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać liście laurowe, sól koszerna, prime żeberka pieczone, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Herbed Rib Roast, Herbed Pot Roast, oraz Herbed Rib Roast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim wszystko oprócz cienkiej warstwy tłuszczu z pieczeni. Ziarna pieprzu i liście laurowe zmielić z solą na proszek w elektrycznym młynku do kawy/przypraw, a następnie przenieść do moździerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
KawaKawa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Dodać czosnek, tymianek i rozmaryn, a następnie ubić na gładką pastę z tłuczkiem. Wymieszać z olejem. Przetrzyj pastę na całej pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Przenieś pieczeń do stojaka ustawionego w małej ognioodpornej patelni do pieczenia. Marynować, przykryć i schłodzić, co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
2
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pieczeń wołowa w środku piekarnika 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 177° i pieczeń wołową, aż termometr włożony do środka rejestruje mięso 110 ° F, 1 1/2 do 1 3/4 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć wołowinę na duży talerz i odstawić, odsłonięte, 25 minut. (Mięso będzie nadal gotować, osiągając około 54° dla średnio rzadkich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
1
Odtłuszczone tłuszcze z soków z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj bulion, rozmaryn, tymianek i czosnek i patelnię do deglaze, gotując na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, mieszając i skrobając brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
3
Przenieść do małego rondla i dodać soki, które zebrały się na talerzu. Delikatnie dusić 10 minut. Tłuszcz odtłuścić i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Kładziemy plastry z pieczeni i podajemy z jus.
1
* Pieczeń można marynować do 24 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn