Herbed Parmesan Soufflé
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj suflet Herbed parmezan. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, skrobia ziemniaczana, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbed Potato Souffle, Herbed Ricotta Souffle, oraz Herbed Potato Soufflé.
Instrukcje
Posmarować 1 1/2-quart sufl dish with cooking spray; posypać 1/3 szklanki suchej bułki tartej.
Skrobię ziemniaczaną, sól, pieprz i gałkę muszkatołową połączyć w średnim rondlu i stopniowo dodawać 1 szklankę mleka, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając (mieszanina będzie gruba).
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem, tymiankiem i natką pietruszki. Mieszankę łyżką do dużej miski i odstawić 1 minutę.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie wymieszać jedną czwartą białek do masy serowej; delikatnie złożyć pozostałe białka. Delikatnie łyżka mieszanki do przygotowanego naczynia.
Piec w 350 przez 35 minut lub do dmuchnięcia i złoty.