Ciasteczka Z Jabłkami
Ciasteczka z jabłkami Butterscotch mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 42. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, jajko, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Ciasteczka Budyniowe Z Jabłkami, Ciasteczka Owsiane Z Lodem, oraz Ciasto Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj arkusze ciastek.
W średniej misce wymieszać mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól.
Beat brązowy cukier i 1/2 szklanki masła w dużej misce miksera, aż kremowy. Beat in egg. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki na przemian z sokiem jabłkowym. Wymieszać w 1 1/2 szklanki chipsy toffi, jabłko i 1/2 szklanki orzechów włoskich. Opuść lekko zaokrągloną łyżkę stołową na lekko nasmarowane arkusze ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut, aż lekko rumiane.
Odstawić 2 minuty; ostudzić na stojakach z drutu.
Podczas gdy ciasteczka cool zrobić szkliwo butterscotch: roztopić Pozostałe chipsy butterscotch i 2 łyżki masła w małym, ciężkim rondlu na najniższym możliwym ogniu.
Gdy masło i frytki się stopią wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj 1 szklankę cukru cukierniczego i 1 1/2 łyżki soku jabłkowego, aż polewa będzie gładka.
Rozprowadzić glazurę na ostudzonych ciastkach i posypać pozostałymi orzechami włoskimi.