Faszerowana Kabaczek Gwinejski (Bakłażan)
Faszerowany Guinea Squash (bakłażan) wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 542 kalorie, 22g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, cebula, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Perliczka tagine z ciecierzycą, kabaczkiem i morelami, Perliczki nadziewane truflami, oraz Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Bakłażan pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjąć i posiekać mięso, pozostawiając skórę nienaruszoną.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia i odstawić.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać bakłażan, grzyby, i cebula do miękkości, 7 do 10 protokół. Wymieszać z bułką tartą i 1 szklanka sera Cheddar. Skorupki bakłażana napełnij farszem i posyp pozostałą filiżanką sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub do ogrzania i stopienia na wierzchu.