Pikantne bułeczki z dyni w polewie z dyni
Pikantne bułeczki z dyni w dyni przyprawione glazury może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis posiłek rano. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. 111 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To jest przynoszone przez Oh ona świeci. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Jeśli masz jajko chia/len, mielone goździki, opcjonalny cukier - dodałbym następnym razem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułeczki dyniowe z przyprawioną glazurą, Przyprawione bułeczki z dyni z kremem z dyni cynamonowej, oraz Przyprawione bułeczki z dyni z kremem z dyni cynamonowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem nieprzywierającym mat.In mała miska wymieszać jajko chia / lnu. Zestaw aside.In w dużej misce wymieszaj suche składniki (mąki, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki, imbir).Weź cold Earth Balance butter pokrój masło na suche składniki, aż crumbly.In średniej wielkości miski, wymieszać dynię, chia/jajko lnu, i mleko migdałowe.
Dodaj mokro do wyschnięcia i wymieszaj, aż powstanie kulka. Spuściłem się, pobrudziłem i zmieszałem z rękami!Na powierzchni mąki umieścić kulkę ciasta i ugniatać kilka razy rękami.Uformuj ciasto w okrąg, a następnie pokrój na 8 trójkątów.Teraz wymieszaj wegańskie mycie jajek, mieszając skrobię kukurydzianą i wodę oraz podgrzewając w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund. Dobrze wymieszać.Pędzlem do ciasta, pędzel na szkliwo na każdą bułeczkę.
Posypać obficie cukrem turbinado i piec przez 14 minut.Schłodzić przez 10-15 minut.Podczas chłodzenia, aby przyprawione glazury pokonując 1 szklankę cukru pudru z mlekiem i przyprawy, aż gładka.Gdy bułeczki są chłodne lody bułeczki i służyć z filiżanką herbaty lub kawy!