Herbed Morelowo-Orzechowy Farsz
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Herbed morelowo-Pekan farsz spróbować. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.05 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz 2-calowe kostki chleba, pietruszki, szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 42 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dowolne-nadzienie z moreli i orzechów pekan, Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, oraz Herbed Oyster Farsz.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Rozłóż kostki chleba w płaskiej warstwie na 2 blachach do pieczenia. Tosty, często mieszając, aż do wysuszenia, ale nie rumiane, o 20 protokół.
Przenieść do miski; całkowicie ostudzić. Zwiększ temperaturę piekarnika do 191°.
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; smażyć, aż zmiękną, ale nie rumiane, 3 do 5 protokół.
Dodać szałwię, natkę pietruszki i tymianek.
Wlać bulion, zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Dodać jajka do miski z kostkami chleba; wymieszać do pokrycia.
Wlać mieszankę bulionu; wymieszać z morelami i orzechami pekan. Sezon z 1/2 łyżeczki. sól i 3/4 łyżeczki. pepper. Łyżkę do nasmarowanego 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia. (Można to zrobić do 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Przykryć folią; piec 30 minut.
Wyjąć folię; piec 20 minut.
Odstawić na 10 minut; podawać.