Herbed Grillowany Sum
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Herbed Grillowany Sum może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1356 kalorii, 226g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $20.69 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz pod ręką paprykę, oregano, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Herbed Grillowany Sum, Filety Z Suma Z Warzywami Herbed, oraz Sum Hero z Podsmażonymi pomidorami i Herbed Mayo.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników i posyp równomiernie po obu stronach ryby.
Umieścić w koszu grillowym pokrytym natryskiem do gotowania.Grilluj filety na średnim ogniu około 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować.
W razie potrzeby udekoruj świeżym oregano i gałązkami tymianku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.