Herbed Fish Goujons
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Herbed ryb Goujons może być wybitny przepis, aby spróbować. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 382 kalorie, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, jajka, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące goujony rybne z chudymi frytkami, Herbed Fish, oraz Herbed Fish (Gotowanie dla 2 osób) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bułkę tartą, natkę pietruszki i wędzoną paprykę dobrze wymieszać w misce i doprawić solą i pieprzem.
Mąkę rozłożyć w innej misce.
Jajka i 2 łyżki wody ubić w innej misce.
Rybę pokroić w paski o szerokości około 1 cm. W partiach, płaszcz ryby w mące. Zanurz w jajku, a następnie posmaruj bułką tartą.
Rozłóż je, nie dotykając się nawzajem, na blasze do pieczenia.
Dodać wystarczającą ilość oleju, aby uzyskać 1 cal (2,5 cm) po bokach dużego, głębokiego rondla i podgrzać na dużym ogniu do 177° (180C). W partiach dodać rybę i smażyć w głębokim tłuszczu, obracając raz, około 2 minut, aż złoty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Przełożyć na talerz i udekorować natką pietruszki.
Podawać na gorąco, z cytryną.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.