Herbed Fish Goujons

Herbed Fish Goujons
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Herbed ryb Goujons może być wybitny przepis, aby spróbować. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 382 kalorie, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, jajka, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące goujony rybne z chudymi frytkami, Herbed Fish, oraz Herbed Fish (Gotowanie dla 2 osób) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bułkę tartą, natkę pietruszki i wędzoną paprykę dobrze wymieszać w misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Mąkę rozłożyć w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Jajka i 2 łyżki wody ubić w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rybę pokroić w paski o szerokości około 1 cm. W partiach, płaszcz ryby w mące. Zanurz w jajku, a następnie posmaruj bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
5
Rozłóż je, nie dotykając się nawzajem, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Dodać wystarczającą ilość oleju, aby uzyskać 1 cal (2,5 cm) po bokach dużego, głębokiego rondla i podgrzać na dużym ogniu do 177° (180C). W partiach dodać rybę i smażyć w głębokim tłuszczu, obracając raz, około 2 minut, aż złoty. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Przełożyć na talerz i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Podawać na gorąco, z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn